Horoskopa zīmes ar visasāko mēli. Ievaino ar vārdiem, pat nepamanot!

Foto – Pixabay

Bieži nožēlojam vārdus, kuras izsakām dusmās un emociju uzliesmojumā. Nereti tie ievaino tuvus cilvēkus – patiesība ne vienmēr ir patīkama. Astrologi apgalvo, ka dažās horoskopa zīmēs dzimušie vienmēr visu saka tā, kā domā – tieši, konkrēti un skaidri.

Kuras tās ir?

Auns
Impulsīvs, nesavaldīgs, ātri apvainojas. Pārāk jūtīgi reaģē uz kritiku, reizēm pārāk agresīvi. Emociju uzplūdā var pateikt pārāk daudz, un vēlāk to nožēlo. Viņš ir tiešs izteikumos un rīcībā.

Dvīņi
Dvīņus diezgan grūti padarīt emocionālus, tomēr dusmās tie kļūst gandrīz nekontrolējami. Un garā mēle viņus bieži iepin nepatikšanās. Strīdos ir teatrāli un talantīgi, parasti dara to publiski. Atklāti izsakās emociju iespaidā.

Skorpions
Ļaunatminīgs un atriebīgs. Reti iesaistās atklātā strīdā, viņu atriebība parasti notiek klusībā.
Nekad nepiedod aizvainojumu un, jo vairāk, nelaiž garām iespēju iedzelt ar vārdiem. Dara to izsmalcināti un ar lielu prieku. Ļoti taisnīgi novērtē apkārtējos.

Strēlnieks
Nepazīst pustoņus un izsakās ļoti asi. Nodara sāpes ar vārdiem, un pats to nepamana. Strēlnieka mēle ir asa, veikla, iznīcinoša un indīga. Bet viņš ir ļoti godīgs un taisnīgs.

Pievienot komentāru